Undermenu

Boynq

Den danske webshop med det utraditionelle navn boynq er stedet på nettet hvor du finder sjove gadgets, elektronisk tilbehør til din smartphone eller tablet, DAB og internetradioer og meget andet.

For at gøre det lettere at forstå hvad det er for nogen produkter du kan købe på www.boynq.dk er der lavet forskellige videoer som viser produkterne frem. Nogen videoer er traditionelle reklamevideoer fra producenterne, mens andre af videoerne er produceret af boynq og viser produkterne blive pakket ud og brugt.

Du kan finde eksempler på sådanne videoer på siderne her:

https://vimeo.com/user37345463
https://www.youtube.com/channel/UCZ_ahn3jtAvKZRnGD8ZePsw

Skal du bruge en stylus pen eller vil du gerne se hvad en stylus pen er? Så kan du finde mere på disse videosider fra boynq.dk eller du kan gå direkte ind på boynq webshoppen og finde produkterne.

Radioerne

Blandt de mange lækre radioer du kan købe hos boynq.dk er der flere forskellige prisklasser, så du kan købe en lækker internetradio til 400 kr., eller du kan købe en radio i den lidt dyrere ende til 2999,-

Du finder brands som OXX Digital, Revo og POP! I radioafdelingen hos Boynq, og du kan som tidligere nævn købe internet radio afspillere og DAB+ radioafspillere både som almindelige radioer men også som en lommeradio eller en clockradio.