Undermenu

FC Beton

FC Beton er et betonværk i Aalborg hvor der produceres færdigbeton til støbeopgaver i Aalborg og resten af Nordjylland. FC Beton producerer også færdigstøbte betonvarer til mange forskellige formål, eksempelvis


Også andet end beton

Udover de mange forskellige betonvarer som du kan købe hos FC Beton og få leveret til adresser i det meste af Danmark kan du også bestille flere forskellige typer af grus og sand. De mest populære sand og grusprodukter hos FC Beton er Afretningsgrus, Brolæggersand, Stabilgrus, Fugesand, Bundsikringsgrus og Støbemix.

Til anlægsarbejdet som ofte følger med når der bestilles belægningssten, fundablokke og lignende betonvarer kan der også bestilles forskelligt værktøj og tilbehør som handsker, afretningsskinner osv. De større maskiner og værktøj som også ofte benyttes kan lejes via fc-beton.dk. Du finder alt indenfor materieludlejning, værktøjsudlejning, maskinudlejning og trailerudlejning.

Hvis dine fliser eller dit tag er blevet grøn af mos og alger er det også muligt at bestille en algebehandling som fjerner det grønne i løbet af 14 dage og herefter fortsætter med at virke i ca. 9 måneder.

I løbet af vinterperioden kører FC Beton rundt i Aalborg og byerne omkring og hjælper med at rydde sneen væk fra private veje, parkeringspladser og lignende arealer.

Du finder meget mere om FC Beton her:

FC Beton

Nibevej 151
9220 Aalborg SV
+45 98 34 34 11
salg@fc-beton.dk
http://www.fc-beton.dk/brosten_554.html
FC Beton på Google+
FC Beton på Facebook
FC Beton på LinkedIn