Undermenu

Mine smykker

Mine smykker består af mange ting, mange forskellige materialer, mange forskellige former og mange forskellige farver, men der er kun et materiale som er mit yndlingsmateriale til smykker. I hvert fald som det ser ud ny, men man kan jo skifte mening og få et nyt smykke-yndlingsmateriale senere.

Sølvsmykker

Jeg elsker sølvsmykker, og det i en grad så jeg har overvejet at smide alle andre smykker ud. Jeg køber ikke længere alt for billige smykker, da sølvsmykker i sig selv sagtens kan købes billigt, og så er du sikret mod nikkel og nikkelalergi.

Det behøver ikke være blanke sølvsmykker og det kan sagtens være rhodinerede eller oxiderede sølvsmykker. Jeg har også forskellige smykker i sandblæst sølv som giver en fantastisk overflade på smykkerne.

Jeg kan også finde på at købe guldbelagte sølvsmykker for at kunne gå med guldsmykke uden at skulle betale alt for mange penge for smykkerne.

Andre materialer

Jeg er kommet i besiddelse af nogen smykker i et andet materiale som jeg faktisk også er blevet lidt forelsket i. Det er smykker i rosa guld som jeg er ved at blive lidt vild med.

Rosa guld varierer meget fra producent til producent i både farve og pris, da der blandes forskellige materialer for at lave den rose farvede guld.


Smykketyper

Jeg går hver dag med ringe på fingrene, og næsten altid et armbånd. Når der ikke er for varmt går jeg også med halskæder og måske med et lille vedhæng i.

Mine øreringe har jeg næsten kun i når jeg går i byen, men jeg kan finde på at gå med ørestikkere i hverdagene.


Når jeg køber smykker gør jeg det tit på webshops som jeg har tillid til. Min foretrukne webshop til køb af smykker er http://www.spiriticons.dk/ hvor jeg jævnligt køber nye smykker.